top of page

Húsvét 2021 - ZOOLAND ünnepi nyitvatartás.2021 április 2. - Penték - NAGYPÉNTEK - ZARVA !

A nagypéntek a keresztény liturgiában a húsvét előtti péntek. Ezen a napon emlékeznek meg Jézus Krisztus kereszthaláláról. Magyarországon a Napéntek 2017 óta állami ünnepnap. Az evangéliumok és egyéb korabeli források alapján az időpont meghatározása nem egyszerű feladat. Sokan úgy gondolták, hogy Jézus egy áprilisi péntek este halt meg. Nagypénteken az egyházban nincs szentmise, mert ezen a napon maga Jézus, az örök főpap mutatja be az áldozatot.


2021 április 3. - Szombat - NYITVA!

Nyitvatartás : 7:00 tól - 13:00 ig.


2020 április 4 - Vasárnap - HÚSVÉT - ZARVA!

A húsvét a keresztények egyik legfontosabb ünnepe, a Krisztus-központú kalendárium központi főünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstől, de megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. A római katolikus egyház húsvéti szertartásai: Virágvasárnap, Nagycsütörtök, Nagypéntek, Nagyszombat és Húsvétvasárnap.


2021 április 5. - Hétfő - HÚSVÉT - ZÁRVA !

2021 április 6. - Kedden - ZÁRVA ! 2021 április 7 - Szerda - TÓL A SZOKÁSOS NYITVA TARTÁS SZERINT.17 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bléancoLOGO.png
ZOOLAND LOGO  (2).png
bottom of page