top of page
zooland racsalok oldal (2).png

Hirdetés, Állatvásárok országszerte

Hirdetés a www.zoolandocsa.hu... Próbálja ki az online hirdetést most!

A regisztráció és a hirdetés feladása egy menetben történik és ingyenes.

farm .png

Istvan - Eladó

Ócsa

Tel.06205186854

$300

farm  (1).png

Gizella - Eladó

Ócsa

Tel.0630 203 42 05 

$900

La alimentación gatito recién nacido

Ingyen elvihető

Ócsa

Tel. 0620/4473487

$600

Fekete-fehér és szürke-fehér kiscica

ajándékba elvihető!

Állatvásárok országszerte

1. Dabason az állat-és kirakodóvásárt minden hónap második vasárnapján tartják. Az állatvásárra vészmentes helyről érvényes állatorvosi igazolással mindennemű állat felhajtható, kivéve a kutyákat és a lovakat, mert őket árusítás céljából tilos bevinni.

 

2. Szekszárdon egész évben, minden hónap 2., 4. és 5. vasárnapján országos állat- és kirakodóvásár, valamint autóvásár kerül megrendezésre a Vásártér területén.

 

3. Kiskunhalason, a halasi vásár országos szinten nyilvántartott esemény, de Romániában, Ukrajnában és Szerbiában is számon tartják. Minden hónap első vasárnapján országos kirakodó-, termény-, állat- és kutya vásárt tartanak, de emellett minden hónap második vasárnapján zsibvásárt is tartanak Kiskunhalason.

 

4. Mórahalmon minden hónap 3. vasárnapja vásárnappá változik. Ilyenkor rendezik meg az országos kirakodó és állatvásárt, amely az állandó mórahalmi programok egyike, melyet a mórahalmi vásártéren tartanak.

 

5. Dunaföldváron országos állat- és kirakodóvásárt tartanak márciustól novemberig, a hónap 3. vasárnapján, az Alsó tónál, a vásártéren.

6. Nagykőrösön igen nagy hagyományokra tekint vissza a vásározás, hiszen már a 16. században is tartottak itt vásárokat. Évente 10 alkalommal kerül sor országos állat- és kirakodó vásár megtartására, amelyeken gyakran találkozhatunk hagyományőrző programokkal, néptáncosokkal, bábosokkal is. A következő vásár szeptember 25-én lesz.

7. Ónodon minden hónap első csütörtökén tartanak országos állat- és kirakodóvásárt.

8. Monoron szeptember 11-én tartottak kisállatvásárt, azonban a kutya, macska és görény árusítása tilos.

9. Kecskeméten, a Szent László körúti vásártéren, márciustól-októberig, minden harmadik szombaton kerül megrendezésre a kisállatvásár.

10. Gárdonyban tavasztól őszig, minden hónapban egyszer, most szeptember 10-én, szombaton tartottak kisállatvásárt. Itt galambok, pintyek, papagájok, tyúkok, kacsák, hörcsögök, nyulak és egyéb rágcsálók, néha kutyák, macskák és görények várják a látogatókat 8-12 óráig.

Hirdetés INGYEN

Küldje el hirdetését postafiókunkba

 

Nagyon szépen köszönöm.

11. Salgótarjánban szeptember 18-án várják kisállat kiállítással és vásárral látogatókat a piacon, ahol a vásári hangulat mellett háziállatokkal, haszonállatokkal, hobbi- és díszállatokkal találkozhatnak.

Fuente: Itt

bléancoLOGO.png
ZOOLAND LOGO  (2).png
bottom of page