top of page
zooland home.png

Rólunk

Már több, mint két éve, hogy a Zooland Állateledel és Takarmány bolt egy teljes renováláson esett át, aminek köszönhetően a már több, mint 10 éves múlttal rendelkező üzletet:

Új stílusra és Jobb minőségű termékekre  cseréltük, hogy Ócsa központi szívéhez közel maradva, Szélesebb és fokozatosan beépülő Új termékcsaládokat bemutatva, nyújthassunk vásarlóink Kedvencének, Kedvencét, Kedvenc helyén!

Szeretnénk, ha vásárlóink ​​tisztában lennének termékeink sajátosságairól és minőségeiről, hogy mindig kéznél legyenek.

E célból hoztuk létre ezt a weboldalt, ahol információkat, közleményeket, új akciókat és termékeket fogunk bemutatni önöknek.

Minőségi tápokat vagy kellékeket keresel kedvence(i)dnek?

Vásárolj Most a Zoolandnál!

Akár másnap megérkező házhoz szállítással!

Már több mint egy éve, hogy a Zooland Állateledel és Takarmány bolt egy teljes renováláson esett át, ennek köszönhetően a már több mint 10 éves múlttal rendelkező üzletet:  Új stílusra és Jobb minőségű termékekre cserélve, Ócsa központi szívéhez közel maradva, Szélesebb és fokozatosan beépülő Új termékcsaládokat bemutatva, nyújthassunk vásarlóink Kedvencének, Kedvencét, Kedvenc helyén!

 Haszonállat takarmány zsákosan és kimérve.  Jutalomfalatok, vitaminok, felszerelések, játékok  nagy választékban. Fagyasztott állateledel.Indító, nevelő tojó, hízó, tyúk, kacsa, pulykasertés részére. 

Rágcsálók (hörcsög, tengeri malac), madarak, (dísz)halak etetéséhez élelem..

  • Kiváló minőségű termékek

  • Prémium és Szuper Prémium osztályú termékek kutyaeledelek

  • Legjobb ár 

  • Bankkártyás fizetés 

  • Folyamatos akciók

  • Haszonállat takarmány 

  • Zsákosan és kimérve

  • Házhoz szállítás

Kétségtelenül a kutyák a legjobb barátaink  és  séta közben sokszor megállnak az üzletben, hogy a gazdi megvehesse nekik néhány finomsagot. Itt vannak a legédesebb és legédesebb srácok, akik boldogan pózoltak vásárlásaikkal.

bléancoLOGO.png
ZOOLAND LOGO  (2).png
bottom of page