top of page
Cat Playing with Food

Szállítás és visszaküldés

Shipping Policy

A hatályos jogszabályok szerint az elállási joggal a következő feltételek teljesülése esetén lehet élni.
Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül értesíteni kell minket arról, hogy élni kívánunk ezzel a joggal, lehetőleg tértivevényes ajánlott levélben, az alábbi címre:

 

Zooland Állateledel és Takarmány Bolt 

Bajcsy Zs. 34

2364 Ócsa


A kérelemben fel kell tüntetni annak a bank- vagy postai számlának az adatait, amelyre az esedékes összeget jóváírják.
 

A termeknek sértetlenül és hiánytalanul, minden részével együtt kell lennie, beleértve a tartozékokat, a kézikönyveket és a csomagban lévő egyéb anyagokat, és gondosan csomagolva kell lennie, hogy a szállítás során ne sérüljön meg.

Kérjük, csatolja a vásárlási számla másolatát is.

A visszaszállítási költségek a vásárlót terhelik.

Az áru átvételét és sértetlenségének ellenőrzését követően az áru árát visszatérítjük az azon a levélben megjelölt folyószámlára, amelyben Ön az elállási jog igénybevételét kérte.
A visszatérítés a termékek szállítási költségekkel csökkentett árára vonatkozik, és az áruk visszaküldésétől számított 30 napon belül történik

Fontos!

• A feladásra szánt csomag súlya 36kg-ban maximalizált. Ez azt jelenti, hogy Ön egy kiszállításban kérhet akár két 15kgos kutyatápot, vagy két 18kgos kutyatápot, ugyanakkor egy 15kg és két 18kgos száraztápot Szolgáltató már nem egy csomagban heylez el (az európai uniós jogszabályok, a szállítómunkát végző dolgozók egészségügyi állapotának megőrzéséről szóló törvénykezése miatt, például ez vonatkozik a reptéri csomagok súlyhatárának megszabására is). Ezért a Szolgáltató fenntartja magának azon jogát, hogy az egy megrendelésben leadott, de a 36kg-ot meghaladó súlyú csomagokat az Önnel való egyeztetés után pótdíjazza. Ezen esetek általában 3 vagy több 15kgos száraztáp vagy nagymértű/nagysúlyú tófóliák, egyéb kertitavi felszerelések megrendelése esetén fordulnak elő.

bléancoLOGO.png
ZOOLAND LOGO  (2).png
bottom of page